We zijn op afspraak voor u open!

Een afspraak maken is nog nodig maar dan mag u wel gezellig met uw partner komen winkelen. Uiteraard is onze winkel is coronaproof en wij hopen u hier weer graag te ontmoeten!

We zijn u dan weer als vanouds van dienst.

Kijken, passen, voelen en kopen. Gewoon in onze winkel en met het advies dat u van ons gewend bent. Dat is fijn! Uiteraard bent u tot niets verplicht.

Afspraak maken? Stuur een e-mail naar info@bos-grotematenmode.nl of bel met Yvonne op 0182-350947. Samen zetten we uw afspraak in de agenda. Houdt u zich alstublieft aan de maatregelen! Bij overtreden worden de winkels weer gesloten.

Graag tot snel en met vriendelijke groet,

Het team van Bos Grote Maten Mode

Voorjaar & zomercollectie 2021!

Toe aan een frisse nieuwe outfit? De nieuwe collectie is gearriveerd! Mooie combinaties, kleurrijke shirts en polo’s met leuke prints, heerlijke jassen en bodywarmers. En ook alweer kleurrijke zwembroeken. Uiteraard zijn de kwaliteitsbasics weer aangevuld. We zorgen er graag voor dat u heerlijk ‘in het nieuw’ het warme weer in kan!

Geen webshop, altijd extra service!

Gelukkig mag onze winkel weer open op afspraak. Voor deze tijd hebben we er alles aan gedaan om mannen met grotere of bijzondere maten leuke kleding te laten kopen. Zo werkten wij met de zgn. pastassen en waren we altijd bereid om extra moeite te doen om kleding voor bijzondere gelegenheden te leveren.

 Lees via deze link waarom we geen webshop hebben.

Nieuw: kwaliteits schoenen

NIEUW in ons assortiment zijn kwaliteitsschoenen van de merken Camel Active (maat 46 t/m 50) en Berkelmans (maat 46 t/m 49).

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Mail of bel ons dan kijken we wat we voor u kunnen doen!

Adres:
HB Nederburghstraat 2D
2861 ZB Bergambacht

Telefoon:
0182-350947


Openingstijden:

Woensdag:
09:30 - 17:30 uur

Donderdag:
09:30 - 17:30 uur

Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur

Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur


Pin It on Pinterest

Share This